Iskolaválasztási tanácsadás

Átböngészted már az iskolák térképét? Tudod már, hogy milyen iskolák vannak a közeledben? Gondolkodtál már arról, hogy mit tartasz fontosnak egy iskola működésében? Végignézted már több iskola honlapját és ajánlóit?

Ha ezek után még bizonytalan vagy abban, hogy milyen szempontokat gondolj végig az iskolaválasztás kapcsán, milyen iskolát keress, a választottak közül melyik elérhető a számodra, és a felvetett kérdéseidre meghallgatnál néhány tapasztalatot, akkor igénybe veheted iskolaválasztási tanácsadásunkat. (A járványhelyzetre való tekintette online módon.) A tanácsadáson a szülőket fogadjuk!

Az iskolaválasztási tanácsadás költsége: 3000 Ft / 30 perc

A foglalható időpontokról az alábbi órarend alapján tájékozódhatsz, bejelentkezés a tanacsadas@maganiskolak.hu címen.

(A szabad időpontok a naptár Tanácsadás felirataira rákattintva válnak láthatóvá. A naptár csak tájékoztatásul szolgál, az időpontfoglalás e-mailben történik!)

A tanácsadást megkönnyíti, ha előre e-mailben röviden leírod a helyzetet, kérdéseidet a tanacsadas@maganiskolak.hu címre.

Iskolaválasztási tanácsadónk: Dobos Orsolya személyközpontú pedagógus, az AME társelnöke és Alternatív Tagozatának vezetője.

Iskolaválasztási tanácsadás a Művészetek Völgyében

Egyesületünk munkatársa ingyenes személyes tanácsadással várta az érdeklődőket a Művészetek Völgyében 2022. július 23. és július 31. között Kapolcson a Diabelli Udvarban délutánonként 14 és 15 óra között. A Művészetek Völgyében jövőre is várjuk az érdeklőket!